Glutenfri hvidløgsfoldebrød

1 pakke brødblanding fra italien
25 g gær
45 ml olie
320 ml vand
1 tsk. salt
1 tsk. husk/psyllium
1 dl olie
8 fed hvidløg
1 spsk. oregano
100 g mozzarella
2 tsk. havsalt

Tilberedning

Opløs gæren i lunkent vand. Tilsæt olie, Husk og salt under omrøring og lad væsken hvile i ca. 5 minutter. Tilsæt brødblandingen og ælt det godt igennem og lad det hæve i 1 time i en skål med et fugtigt klæde over.

Del dejen i 2 lige store dele og rul hver del ud i et ganske tyndt lag til så rund en cirkel som mulig. I en kop blandes olie og presset hvidløg. Pensel brødet med hvidløgsolien og drys med urter og et tyndt lag revet mozzarella. Fold brødet på midten to gange, så du har en kvart cirkel tilbage. Drys med hvidløgsolie og havsalt.

Bages på 250 grader i 10 minutter hvorefter der skrues ned på 200 grader og bages færdig i 10-15 minutter eller til brødet er gyldent på overfladen.

Serveringstip
Brug brødet til et tapasbord eller som en starter inden aftensmaden.