Glutenfri slider med tomatsalsa

1 pakke Fria Pølsebrød
350 g hakket oksekød
10 skiver oste
3 stk. tomater
½ stk. rødløg
2 spsk. frisk basilikum
5 blade iceberg salat
mayonnaise

Tilberedning

Hak tomat, frisk basilikum og rødløg meget fint og bland det i en skål. Form kødet i små bøffer ca. ½ cm høje. Drys med salt og peber. Steg dem på den ene side i 2-3 minutter. Når de vendes placeres en skive ost oven på og bøffen steges færdig.

Lun pølsebrødene til de får en gylden overflade. Det bedste resultat opnås ved at brug optøede pølsebrød eller ved at give frosne brød 1,5 minut i mikroovnen først.

Skær brødene midt over så du har til to sliders. Skær dem over på midten så fyldet kan komme i. Kom mayonnaise på begge sider, placer salatblade på bunden, så bøf, tomatsalsa og låg.

Serveringstip
Har du gæster, kan du sagtens servere en tallerken med flere forskellige variationer af burgere. Du opnår et flot resultat ved at stikke en lille pind eller et halv træspyd ned igennem burgeren, så alle lag bliver, hvor du ønsker dem.