Glutenfri pizza på grill

1 pakke glutenfri pizzamel
25 g gær
260 ml vand
25 ml olie til stegning
⅔ tsk. salt
1 tsk. husk/psyllium
1 pakke mozzarella
1 pakke carpaccio
½ pakke glutenfri cocktailpølser
1 dåse flåede dåsetomater
1 stk. løg
1 fed hvidløg
1 tsk. sukker
1 spsk. frisk timian

Tilberedning

Opløs gæren i fingervarmt vand i en skål. Tilsæt psyllium og olie til skålen og lad det stå i ca. 5 min. Tilsæt så pizzamel, salt og vand og ælt det godt sammen.

Lad det hæve i 1 time eller lad det stå natten over koldt i køleskabet.
Blend tomat, urter, løg, sukker og hvidløg godt sammen.

Pynt din glutenfri pizza med tomatsauce, kød skåret til carpaccio, pølser skåret i skiver og frisk mozzarellaost.

Læg den glutenfri pizza ud på grillen på en pizzasten. Det er vigtigt, stenen er meget varm, når pizzaen lægges på, dette kan opnås ved at lægge et stykke brænde ned til kullene. Det skal ligge til det bliver til gløder og ikke ryger længere.

Lad den glutenfri pizza bage i ca. 10-12 minutter eller til du kan se den har en gylden farve rundt i kanten.

Serveringstip:
Pizzaen kan også sagtens laves i ovnen. Men på en grill får man en rigtig lækker sprød bund.