Glutenfri karbonader med honningristede gulerødder

Karbonader
800 hakket kalve og grisekød
1 stk. økologisk æg
5 spsk. glutenfri rasp
25 g økologisk smør
Salt og peber

Honningristede gulerødder
12 stk. gulerødder
2 spsk. honning
2 spsk. smør
1 spsk. Persille
2 fed hvidløg
Salt og peber

Tilberedning

Form kødet i passende størrelse. Slå ægget ud og rør det godt rundt og hæld den glutenfri rasp og lidt salt på sin egen tallerken med 1 tsk salt og lidt peber i. Vend nu kødet først i æg og derefter den glutenfri rasp.
Opvarm ovnen til 200 grader.
Skræl eller vask gulerødderne grundigt. I en frysepose blandes honning, smør, persille, salt og peber. Kom gulerødderne i posen og sørg for at få det blandet godt sammen så alle gulerødderne er dækket. Kom alt indhold fra posen i et ildfastfad og bag dem i ovnen på 200 grader i 20-25 minutter.
Imens gulerødderne er i ovnen steges bøfferne på panden i smør i omkring 8-10 minutter på hver side alt efter størrelse.

Serveringstip:
Du kan med fordel servere denne ret med smeltet økologisk smør og let kogt broccoli, brækket ud i små buketter.