Sport

DBU Fodboldskole


REMA 1000 indgik i 2018 et partnerskab med Dansk Boldspil-Union (DBU) og har siden da støttet deres fodboldskoler landet over.

Sundhed og fællesskab er to af REMA 1000s fokusområder i arbejdet med social ansvarlighed, og på DBU Fodboldskole vil der hvert år i skolernes sommerferie (uge 27-32) altid være masser af fodbold og sjov for både piger og drenge.

DBU Fodboldskole er for børn i alderen 7-15 år.

Læs mere her
Læs mere

REMA 1000 SportsCamp


I REMA 1000 er vi stolte titelsponsorer på SportsCamp som er et professionelt og seriøst tilbud til alle, der har lyst til en oplevelse for livet. Ud over at have det sjovt og dyrke en masse sport, lærer man også en masse om kost og sund livsstil igennem REMA 1000 SportsCamp.

REMA 1000 SportsCamp tilbyder følgende 4 typer camps i skolernes sommerferie:

SportsCamp:

SportsCamp er for unge mellem 11-15 år. Som deltager på SportsCamp vælger man sin favoritidrætsgren, men prøver også kræfter med en lang række sjove og nye aktiviteter. SportsCamp foregår på nogle af landets bedste idrætsefterskoler, hvor man overnatter fra mandag til lørdag. Som deltager på SportsCamp vil du møde ind til en uge, hvor venskaber knyttes og oplevelser skabes. Læs mere her.

DiabetesCamp:

DiabetesCamp er et tilbud til unge diabetikere mellem 11-15 år om at komme med på vores SportsCamp. Man er altså en del af REMA 1000 SportsCamp sammen med en masse andre jævnaldrende børn og unge – både med og uden diabetes. Vi udvælger hvert år én af vores SportsCamps, hvor vi i samarbejde med Diabetesforeningen inviterer to diabetessygeplejerske med. De to diabetessygeplejersker er en del af instruktørgruppen på campen, og har til opgave at sørge for en tryg camp for diabetesdeltagerne. Læs mere om denne camp her.

FamilieCamp: 

Alle er velkomne på vores FamilieCamp. På FamilieCamp bliver man udfordret i en lang række sjove fysiske aktiviteter - både sammen som familie og hver for sig. Opholdet på FamilieCamp handler om at have det sjovt og skabe nye minder med sin familie og andre glade deltagere. Der vil være aktiviteter hele uden for både børn og voksne. FamilieCamp foregår på en idrætsefterskole fra mandag til lørdag, hvor deltagerne overnatter og spiser. Læs mere om FamilieCamp her.

DayCamp:

DayCamp er for alle drenge og piger mellem 8-13 år, der elsker at blive udfordret i både kendte og nye aktiviteteter. Deltagerne vil blive udfordret i en lang række aktiviteter inden for emnerne: boldspil, slagspil, bevægelse og alternative aktiviteter. DayCamp er fra mandag til fredag hver dag fra kl. 9-16. Læs mere her.

Læs meget mere om REMA 1000 SportsCamp her.
Læs mere

Sports- og sundhedsakademiet


REMA 1000 støtter sports- og sundhedsakademiet, som afvikler camps i skolernes sommer- og efterårsferie for udfordrede børn.
Børnene deltager i en masse sjove aktiviteter samt lærer om, hvad sund kost, bevægelse og fysisk bevidsthed kan gøre for dem i hverdagen.

Holbæk Svømmeklub står bag Sports- og Sundhedsakademiet i samarbejde med Arla og og REMA 1000.

 
Læs mere

Tennis Camp


REMA 1000 er sponsor for Tennis Camp, der blev startet op i slutningen af 2006. På daværende tidspunkt manglede der et fokus på kost og motion i forhold til ungdommen. Tennis camp har sammensat et program, som skal fokusere på vigtigheden af kost og motion for børn i alderen 6 – 13 år på en sjov måde.
Læs mere

REMA 1000 Aqua camps


Sport og motion er ofte udgangspunktet for masser af socialt samvær og nye venner. REMA 1000 ønsker at være med til at give børn gode muligheder for at dyrke motion og sport, så de aktive interesser og vaner grundlægges allerede fra barns ben. Derfor er vi navnesponsor for Dansk Svømmeunions Aqua Camps som er målrettet børn i alderen  7-12 år.

Læs mere her

 
Læs mere

ALT for damernes Kvindeløb


REMA 1000 støtter ALT for damernes Kvindeløb.

Motion og sport har betydning for vores sundhed og helbred. En passende mængde alsidig motion og sport er ikke kun sundt for kroppen, men giver også energi og psykisk velvære. Deltag i Danmarks største kvindeløb, og oplev en dag fyldt med løb, hygge og sjov venindetid!

Læs mere om det årligt tilbagevendende løb her.
Læs mere


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.