Frilandsgrise fra Peter & Lene

Frilandsgrise fra Peter & Lene

Dyrevelfærd er et meget vigtigt fokusområde i REMA 1000. Derfor har vi indgået et unikt samarbejde med Peter Bruun og Lene Conradsen, som med deres gård er blandt de største producenter af frilandsgrise i Danmark. Peter og Lenes grise er anbefalet af Dyrenes Beskyttelse og har tre hjerter i dyrevelfærdsmærkningen, hvilket er den bedst mulige mærkning. Grisene opdrættes af Peter og Lene med udgangspunkt i deres brændende passion for dyrevelfærd og den bedste kvalitet i de færdige produkter.

Alle frilandsgrisene er født og opvokset hos Peter og Lene på deres gård ved Give. Grisene fødes i hytter på markerne, hvor søerne går ude på græs hele året rundt, og grisene har adgang til udearealer hele deres liv. I stalden er der halm og strøelse, som de kan gå og rode i, og så er der masser af plads at boltre sig på, og det bedste af det hele er, at grisene frit kan gå udenfor, hvis de ønsker det.

De færdige produkter fra Peter og Lene sælges kun i REMA 1000, og blandt de lækre frilandsprodukter af højeste kvalitet forhandler vi bl.a. flæskesteg, stegeflæsk, medister og hakket grisekød.

Der er mulighed for at besøge Peter og Lene og opleve grisene og landbruget. Gården er åben den første lørdag i hver måned fra kl. 10. Adressen er Vorslundevej 55, 7323 Give – i krydset, hvor Vorslunde Kirke ligger, skal du køre ad Skolevej mod Grønbjerg. 200 m nede af vejen, finder du mødestedet.

Der er rundvisning på markerne med søerne og smågrisene kl. 10 og derefter er der guidet tur i stalden, der ligger på Høgelundvej 11*.

Se opskrifter med produkter fra Peter og Lene her.

* Vi gør venligst opmærksom på, at man ved besøg på gården ikke må have opholdt sig i en svinebesætning de sidste 12 timer eller i en besætning med dyr i udlandet indenfor de sidste 48 timer. Dette er af hensyn til risikoen for smittefare.Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.