Cucina

Cucina

Cucina er italiensk og betyder direkte oversat ”køkken”. Cucina giver dig mulighed for at opleve det bedste af den italienske madkultur hjemme i dit eget køkken og er en serie af flere spændende autentiske specialiteter, som du kan glæde dig selv og andre med.

Alle, der har været i Italien, har oplevet den helt særlige glæde ved det gode måltid, hvor middagsbordet kan være omgærdet af en nærmest højtidelig stemning. Den italienske madtradition indeholder en rigdom af autencitet, diversitet og en tusindårig tradition af kulinarisk glæde. Cucina ønsker at bringe denne specielle italienske stemning til de danske middagsborde. Derfor er alle Cucinas produkter produceret af traditionsrige italienske familieforetagender, der har specialiseret sig i netop deres område gennem flere generationer og sætter en meget stor ære i kun at levere den bedste kvalitet.

Husk at for en italiener er kun det bedste godt nok når det gælder mad. Og det samme gælder for dig.

I Rema 1000 tilbyder vi de spændende olivenolier og vineddiker fra Cucina fast i sortimentet (læs om produkterne nedenfor) og samtidig kører vi løbende kampagner på de unikke marinerede grøntsager, balsamico cremer, pastaer mv.

Cucina ekstra jomfruoliven olie (olio extra vergine di oliva)
Extra jomfru olivenolie betyder at der er tale om en olie af den fineste kvalitet. De solmodne oliven er høstet og herefter er olien udvundet ved koldpresning, på denne måde opnås den fineste og reneste kvalitet. Til ekstra jomfruolivenolie bruges altid kun olie fra det allerførste pres af de høstede oliven. Denne olie har en blød, fyldig og frugtrig smag og en udsøgt duft af grønne oliven.

Cucina vindruekerne olie (olio di vinacciolo)
Vindruekerneolien udvindes af vindruekerner, der knuses og centrifugeres, og derefter raffineres for at sikre en ensartet smag, farve og duft. Olien er velegnet til salat, i marinader, til stegning, grill samt bagning.

Cucina Hvidvinseddike (aceto di vino bianco)
Hvidvins eddike har en fin lys farve og en frisk og stærk smag, som gør den velegnet til lyse dressinger og marinader.

Cucina Balsamico eddike (aceto balsamico di Modena)
Aceto balsamico di Modena er produceret i den norditalienske region Emilia Romagna. Druemost og vineddike blandes og lagres i trætønder, hvorefter blandingen langsomt modner til en behagelig, blød og lækker mørk eddike. Den runde smag gør eddiken velegnet til salater, marinader til kød og fisk samt til dressinger og desserter.

 

Rigtig god fornøjelse med Cucina. Du kan læse mere om Cucina eller finde inspiration til opskrifter på www.cucina-italy.dkVi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.