Glutenfri karbonader med honningristede gulerødder


Karbonader
400 hakket kalve og grisekød800 hakket kalve og grisekød
½ stk. økologisk æg1 stk. økologisk æg
2.5 spsk. glutenfri rasp5 spsk. glutenfri rasp
12.5 g økologisk smør25 g økologisk smør
Salt og peber Salt og peber

Honningristede gulerødder
6 stk. gulerødder12 stk. gulerødder
1 spsk. honning2 spsk. honning
1 spsk. smør2 spsk. smør
½ spsk. Persille1 spsk. Persille
1 fed hvidløg2 fed hvidløg
Salt og peber Salt og peber

Tilberedning

Form kødet i passende størrelse. Slå ægget ud og rør det godt rundt og hæld den glutenfri rasp og lidt salt på sin egen tallerken med 1 tsk salt og lidt peber i. Vend nu kødet først i æg og derefter den glutenfri rasp.
Opvarm ovnen til 200 grader.
Skræl eller vask gulerødderne grundigt. I en frysepose blandes honning, smør, persille, salt og peber. Kom gulerødderne i posen og sørg for at få det blandet godt sammen så alle gulerødderne er dækket. Kom alt indhold fra posen i et ildfastfad og bag dem i ovnen på 200 grader i 20-25 minutter.
Imens gulerødderne er i ovnen steges bøfferne på panden i smør i omkring 8-10 minutter på hver side alt efter størrelse.

Serveringstip:
Du kan med fordel servere denne ret med smeltet økologisk smør og let kogt broccoli, brækket ud i små buketter.


Glutenfri karbonader med honningristede gulerødder

Tilberedning

Form kødet i passende størrelse. Slå ægget ud og rør det godt rundt og hæld den glutenfri rasp og lidt salt på sin egen tallerken med 1 tsk salt og lidt peber i. Vend nu kødet først i æg og derefter den glutenfri rasp.
Opvarm ovnen til 200 grader.
Skræl eller vask gulerødderne grundigt. I en frysepose blandes honning, smør, persille, salt og peber. Kom gulerødderne i posen og sørg for at få det blandet godt sammen så alle gulerødderne er dækket. Kom alt indhold fra posen i et ildfastfad og bag dem i ovnen på 200 grader i 20-25 minutter.
Imens gulerødderne er i ovnen steges bøfferne på panden i smør i omkring 8-10 minutter på hver side alt efter størrelse.

Serveringstip:
Du kan med fordel servere denne ret med smeltet økologisk smør og let kogt broccoli, brækket ud i små buketter.



Personer:


Karbonader
400 hakket kalve og grisekød800 hakket kalve og grisekød
½ stk. økologisk æg1 stk. økologisk æg
2.5 spsk. glutenfri rasp5 spsk. glutenfri rasp
12.5 g økologisk smør25 g økologisk smør
Salt og peber Salt og peber

Honningristede gulerødder
6 stk. gulerødder12 stk. gulerødder
1 spsk. honning2 spsk. honning
1 spsk. smør2 spsk. smør
½ spsk. Persille1 spsk. Persille
1 fed hvidløg2 fed hvidløg
Salt og peber Salt og peber


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Vi bruger Cookies

Denne hjemmeside bruger cookies til statistik, marketing og optimering af indhold. Når du anvender hjemmesiden, accepterer du brugen af cookies. Du kan dog altid selv styre, hvilke cookies rema1000.dk skal arkivere på din enhed ved deaktivere eller aktivere forskelige typer af cookies i din browsers privatlivsinstillinger.
Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.