HISTORIEN OM REMA 1000 

Historien om REMA 1000 begyndte i Norge i 1948. Her besluttede ægteparret Margit og Ole Reitan at starte familiens første købmandsbutik i Trondheim. Deres søn, Odd Reitan, begyndte tidligt at arbejde i forældrenes butik, hvor han blev inspireret og så mulighederne og stordriftsfordelene ved at bygge en hel kæde af købmandsbutikker.

Den initiativrige købmandssøn kastede sig over opgaven og i 1972 havde Odd Reitan åbnet sin egen og første butik, AS Sjokkpris, i Trondheim. De næste par år åbnede yderligere fem dagligvarebutikker med Odd som ejer, og en ny kæde var født.

1000 VARENUMRE - OG EN ENKELTBILLET TIL DANMARK 

I REMA 1000s første år havde kæden et varesortiment på mellem 500 og 600 varenumre. For at holde konkurrenterne på afstand og leve op til kundernes behov, valgte man hurtigt at udvide sortimentet. I 1980 voksede vareudvalget derfor til 1000 varenumre. Dermed fik discountkæden det navn, som i dag er kendt og anerkendt: REMA 1000. Navnet er en sammentrækning af Reitan Mat (mad) og 1000 varer.

I april 1994 åbnede de to første REMA 1000 butikker i Danmark. Siden er det blevet til mange butiksåbninger, og i dag råder REMA 1000 over flere end 350 butikker i Danmark – alle butikker er drevet efter en franchisemodel med selvstændige, lokale købmænd i spidsen for den enkelte butik.

DISCOUNT MED HOLDNING 

REMA 1000 Danmark er i dag meget mere end blot en masse varenumre. I REMA 1000 arbejder vi med mennesker – både bagved og foran kasselinjen – det betyder meget for os. En indkøbsoplevelse er også et møde mellem mennesker. REMA 1000 skal være symbolet på sund fornuft, folkelighed og dygtighed. Hos os er det ikke flovt at gøre tingene enkelt – det er genialt! 


Discount betyder hos os evnen til at sælge god kvalitet til lave omkostninger. Det gør vi med effektiv drift og stor varevolumen. Og med et positivt menneskesyn, der betyder, at vi har tillid til hinanden og tillid til, at vi lykkes sammen.


REMA 1000 vil være kendt som den mest værdidrevne virksomhed. Derfor arbejder vi hele tiden på at rendyrke vores forretningside og skabe en kultur, hvor kunden er vores øverste chef. Vores værdier styrer, hvad vi gør og definerer, hvem vi er.


Vi vil vinde, og vi vil være bedst til det, vi arbejder med. Vores virksomhed skal præges af kolleger, som har stor faglig kompetence og stærke indre værdier. Vores medarbejdere skal være beslutningstagere, og vores arbejdsmiljø skal være præget af sammenhold, respekt og et fælles ønske om succes. 


Vi er flere end 14.000 kolleger i REMA 1000 Danmark, og det er sammenholdet og vores stærke værdier, der driver os - i fuld kraft fREMAd! 

REITAN et værdidrevet selskab

REITAN 

REMA 1000 er en del af norske REITAN, som dækker over tre selvstændige forretningsområder; REITAN RETAIL, REITAN EJENDOM og REITAN KAPITAL., som REMA 1000 er en del af. 

LÆS OM REITAN

Hvor skal den næste REMA 1000 ligge?

REMA Etablering A/S

REMA Etablerings hovedformål er at foreslå lokationer til REMA 1000 butikker. 

Læs mere