KONTAKT REMA 1000

I REMA 1000 sætter vi stor pris på den gode dialog med vores kunder, og det er vigtigt for os, at du som kunde har en god oplevelse, når du handler i vores butikker. 

Har du brug for at komme i kontakt med os, kan du benytte vores kontaktformular. Start nedenfor med at vælge, hvad din henvendelse handler om. På den måde kan vi hjælpe dig bedst muligt.

ÅBNINGSTIDER KUNDESERVICE / RECEPTION


Mandag til fredag: kl. 08.00-16.00

Lørdag, søndag og helligdage: LUKKET

Telefon: 88 81 60 00


ADRESSE

REMA 1000 Danmark A/S

Marsallé 32

8700 Horsens

Sygdomsreklamation? Fødevarestyrelsen håndterer og behandler sådanne sager.

Sygdomsreklamation

Mistanke om sygdom forårsaget af fødevarer

Reglerne om opbevaring af personfølsomme oplysninger betyder bl.a., at vi i REMA 1000 ikke håndterer eller opbevarer oplysninger om symptomer m.v. ved formodet sygdom. Henvendelser relateret til formodet sygdom håndteres og behandles af Fødevarestyrelsen.

Har du derfor mistanke om sygdom (opkast, diarré, maveonde eller lign.) efter at have spist/drukket en fødevare købt i REMA 1000, bedes du kontakte Fødevarestyrelsen direkte enten telefonisk eller elektronisk.


Kontaktoplysninger til Fødevarestyrelsen:

Fødevarestyrelsen på tlf. 72 27 69 00, hverdage 9-16, fredag 9-15.

Udenfor Fødevarestyrelsens åbningstid kan fødevarestyrelsen kontaktes via deres kontaktformular Klik her

Spørgsmål ?

Hvis du har spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at kontakte os på telefonnr. 8881 6000 i tidsrummet mellem kl. 8-16, så vil vi meget gerne være behjælpelig.

Får vi alligevel en sag ind hos os, håndterer vi og sender sagen videre til Fødevarestyrelsen. Læs mere om håndtering af personoplysninger i vores privatlivspolitik her.

Discount med holdning!

FORBRUGER- OG SIKKERHEDSDATABLADE


denne side finder du forbruger- og sikkerhedsdatablade på REMA 1000s rengøringsprodukter. Forbrugerdatabladene indeholder oplysninger om produkternes indholdsstoffer

KLIK HER