Glutenfri pebernødder
60 stk
Ingredienser
| 135 g | smør |
| 75 g | rørsukker |
| 50 g | farin |
| 1 stk | æg |
| 250 g | glutenfri burgerbolle melblanding |
| 0.5 tsk | hjortetaksalt |
| 0.5 tsk | stødt ingefær |
| 0.5 tsk | kanel |
| 0.5 tsk | stødt nellike |
| 0.5 tsk | stødt hvid peber |
Tilberedning
- 1
Tænd ovnen på 200° varmluft.
- 2
Rør smør, rørsukker, farin og æg godt sammen.
- 3
Bland majsmel, kartoffelmel og glutenfri burgerbolle melblanding med hjortetaksalt, ingefær, kanel, nelliker og hvidpeber, og tilsæt det dejen.
- 4
Bland det godt sammen, til du har en fugtig men sammenhængende dej. Lad dejen hvile 3-5 minutter.
- 5
Tril dejen til små kugler med hænderne og placer dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
- 6
Bag i ca. 8 minutter på 200° varmluft. Lad dem køle af på en bagerist og opbevar dem i lufttætbeholder.
