Persondatapolitik – applikationerne REMA 1000 SCAN SELV og REMA 1000 med Vigo

 

Nærværende fane indeholder persondatapolitik for applikationen REMA 1000 SCAN SELV samt persondatapolitik for REMA 1000 med Vigo. De to persondatapolitikker beskriver, hvordan vi indsamler og bruger de personoplysninger, som du efterlader dig og/eller afgiver, når du besøger vores applikation REMA 1000 SCAN SELV og REMA 1000 med Vigo og anvender de forskellige services og funktioner, som vi tilbyder.

 

Hvis du alene anvender applikationen REMA 1000 SCAN SELV, er det alene persondatapolitikken, for applikationen REMA 1000 SCAN SELV (“Persondatapolitik for REMA 1000 SCAN SELV”), som gælder for dig.

 

Hvis du alene anvender REMA 1000 med Vigo, er det alene persondatapolitikken for REMA 1000 med Vigo (“Persondatapolitik for Rema 1000 med Vigo”), som gælder for dig.

 

Hvis du anvender både applikationen REMA 1000 SCAN SELV og REMA 1000 med Vigo, så gælder begge persondatapolitikker for dig, og du skal derfor læse indholdet af dem begge.

 

Uanset om du benytter dig af applikationen REMA 1000 SCAN SELV, REMA 1000 med Vigo eller dem begge to, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i og forholder dig til indholdet af persondatapolitikken/persondatapolitikkerne.

 

 

1. Indledning (applikation REMA 1000 med Vigo)

 

Version 2.1, 5. november 2020

 

I denne persondatapolitik beskrives, hvordan vi indsamler og bruger de personoplysninger, som du efterlader dig og/eller afgiver, når du besøger vores hjemmeside eller app, og anvender de forskellige services og funktioner, som vi tilbyder.

Vi informerer dig altid, før vi indsamler dine personoplysninger. Dine personoplysninger giver os mulighed for at give dig en god og bedre service. Når du opretter en brugerkonto ved os, samtykker du til, at vi behandler dine personoplysninger på den måde, der er nævnt i denne persondatapolitik.

1.1 Oplysninger i forbindelse med at du opretter en brugerkonto

Når du opretter en brugerkonto, opgiver du selv oplysninger såsom navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse.

1.2 Oplysninger i forbindelse med at du bruger funktionerne

Når du bruger funktionerne til at få leveret varer og/eller til at levere varer for andre, indsamler vi oplysninger såsom hvilke produkter du køber, leveringsønsker og hvilke produkter du returnerer.

1.2.1 Brug af lokalitetstjeneste når du handler for andre

Når du handler og leverer varer for andre, er det påkrævet at bruge lokalitetstjeneste. Vi indsamler oplysninger om lokation for at kunne sikre kommunikation af indkøbs opgaver i nær- og lokalområder, for at kunne bistå indkøbere i tilfælde af, at der skulle være fejl i leveringsadresser – og for at kunne dokumentere hvor varerne bliver afleveret.

1.3 Oplysninger i forbindelse med at du tilmelder dig vores e-post med nyhedsbrev, tilbud og andre nyheder om dagligvarer fra REMA 1000

Når du tilmelder dig vores e-post med nyhedsbrev, tilbud og andre nyheder om dagligvarer fra Rema 1000, giver du samtykke til, at vi behandler dit navn, e-mailadresse og mobilnummer.

1.4 Oplysninger om din adfærd på hjemmesiden

Vi indsamler informationer om din adfærd, når du besøger vores hjemmeside eller app. Dette omfatter oplysninger om din adfærd på hjemmesiden, såsom f.eks. hvilke sider du har besøgt, i hvilken rækkefølge, og hvor du har klikket på disse sider. Oplysningerne bruger vi til at sikre, at du får den bedste og mest relevante oplevelse på hjemmesiden og for løbende at optimere vores hjemmeside og app.

Disse personoplysninger indsamles via cookies. Se vores cookiepolitik her https://shop.rema1000.dk/cookiepolitik

2. Brug af personoplysninger, formål og behandlingsgrundlag

Vi indsamler og bruger personoplysninger til de formål, der er beskrevet nedenfor. Vi kan også behandle dine personoplysninger til andre formål, hvis vi lovgivningsmæssigt er berettigede eller forpligtede til det.

Vi bruger dine personlige oplysninger til at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse med vores hjemmeside og app. Når du opretter dig som Bruger, giver du samtidig samtykke til vores behandling af dine personoplysninger i henhold til denne Persondatapolitik.

Dine personoplysninger i henhold til pkt. 1.1. og 1.2. bliver registreret og gjort tilgængelige for andre udvalgte brugere, med det formål at de skal kunne levere varer til dig.

Når du registrerer dig som Kunde og/eller Indkøber, samt når du bruger Vigo efterfølgende, indsamler vi de oplysninger, du selv afgiver, fx navn, adresse, e-mailadresse, telefonnr. , betalingsmåde, oplysninger om hvilke produkter du køber og eventuelt har returneret, leveringsønsker, samt hvorfra bestilling er foretaget.
Formålet er, at vi kan levere den service, du har bestilt og i øvrigt opfylde vores aftale med dig, herunder for at kunne administrere dine rettigheder til at returnere og reklamere. Oplysninger om dine køb kan vi også behandle og opbevare for at overholde lovkrav, herunder til reklamationsret på 2 år, samt bogføring og regnskab i 5 år.

Ved reklamation eller lign. forbeholder vi os retten til at videresende din henvendelse til f.eks. REMA 1000’s leverandører eller offentlige myndigheder, som f.eks. Fødevarestyrelsen i forbindelse med opfølgning på produktreklamationer mv.

Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra b, c og f.
Behandlingsgrundlaget herfor er samtykke. Se mere om samtykke i pkt. 3 nedenfor.

Dine personoplysninger i henhold til pkt. 1.2. bruges endvidere til at identificere dine favoritter og til at anbefale de mest relevante varer til dig.
Behandlingsgrundlaget herfor er samtykke. Se mere om samtykke i pkt. 3 nedenfor.

Hvis du har givet samtykke til e-post, bruger vi dine personoplysninger til at sende nyhedsbreve, tilbud og andre nyheder om dagligvarer fra Rema 1000.

Dine oplysninger i henhold til punkt 1.4 bruges, når du tilmelder dig til vores e post med nyhedsbrev, tilbud og andre nyheder, indsamler vi oplysning om dit navn, e-mailadresse og evt. mobilnummer.
Formålet er at varetage vores interesse i at kunne levere nyheder og tilbud til dig. Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra f.
Behandlingsgrundlaget herfor er samtykke. Se mere om samtykke i pkt. 3 nedenfor.

I nogle tilfælde bruger vi dine data i anonymiseret form. Dette kan for eksempel være tekniske informationer, som alene anvendes til statistiske formål og til fejlsøgning.

Vi benytter en række databehandlere til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger efter vores instruks og må ikke anvende dem til egne formål. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Dine personoplysninger videregives ikke, medmindre du forinden har givet specifikt samtykke.

2.1 Cookies

Vi bruger cookies på vores hjemmeside. Se vores cookiepolitik her https://shop.rema1000.dk/cookiepolitik
Behandling af personoplysninger, som er indsamlet gennem cookies, er baseret på dit samtykke. Du kan læse mere om vilkårene for afgivelse af samtykke i pkt. 3 nedenfor.

3. Samtykke

Når du bruger vores hjemmeside og app, indsamler og behandler vi i nogle tilfælde dine personoplysninger på baggrund af dit samtykke, jf. pkt. 2 ovenfor.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Dette kan ske ved at kontakte os (se kontaktoplysninger under pkt. 8).

Hvis du trækker dit samtykke tilbage, kan du ikke længere benytte vores hjemmeside og App.

Hvis du trækker dit samtykke tilbage, vil vi stoppe behandlingen af dine personoplysninger, medmindre vi er berettigede eller forpligtede til at fortsætte behandlingen eller opbevaringen af dine personoplysninger på andet grundlag, herunder i henhold til gældende lovgivning.

Tilbagekaldelse af dit samtykke berører ikke lovligheden af den behandling, som er sket før tilbagekaldelse af samtykket.

Samtykke til vores e-post kan altid trækkes tilbage, ved at du afmelder dig vores nyhedsbrev. Det kan du gøre enten ved at gå ind i indstillinger i app’en eller på hjemmesiden og trykke på Vigo ikonet, der så tilkendegiver, at du ikke vil modtage nyhedsbrevet længere. Derudover kan du afmelde dig vores nyhedsbrev ved at klikke i bunden af selve nyhedsbrevet og trykke “unsubscribe”.

4. Sletning af persondata

Hvis du beder os om at slette de personoplysninger, som vi har behandler om dig, vil vi slette disse uden unødigt ophold, medmindre vi kan fortsætte behandlingen på et andet grundlag, fx hvis behandlingen er nødvendig for at kunne fastlægge et retskrav, eller hvis det er en retlig forpligtelse.

Hvis du beder os om at slette dine personoplysninger vil vi også lukke din brugerkonto, da du ikke længere vil kunne benytte funktionerne på vores hjemmeside og app.

Hvis du aktivt lukker din brugerkonto og dermed tilbagekalder dit samtykke, slettes dine personoplysninger uden unødig ophold, medmindre vi kan fortsætte behandlingen på et andet grundlag, fx hvis behandlingen er nødvendig for at kunne fastlægge et retskrav, eller hvis det er en retlig forpligtelse.
Der kan dog gå op til 3 måneder inden alle dine oplysninger er slettet som følge af back-ups mv.

Hvis du over en periode på 24 måneder ikke er aktiv på din brugerprofil, vil vi lukke din profil og slette dine personlige oplysninger. Inden vi gør det, sender vi dig en e-mail på den e-mail adresse, som fremgår af din profil. Baggrunden herfor er, at vi hverken ønsker eller må behandle personlige oplysninger, som det ikke er nødvendigt eller relevant at behandle.

Oplysninger i henhold til punkt. 1.2. vil som udgangspunkt blive slettet 2 år efter udløbet af det kalenderår, hvori du har foretaget dit køb, i henhold til købelovens reklamationskrav. Oplysninger kan dog gemmes i længere tid, hvis vi har et andet lovligt behandlingsgrundlag, f.eks. hvis opbevaring er nødvendig for, at vi kan opfylde lovkrav, herunder bogføringsloven for indberetning af SKAT, opbevares oplysningerne for Indkøber i 5 år.

Oplysninger i henhold til punkt 1.3. slettes, når dit samtykke hertil trækkes tilbage.

Oplysninger i henhold til punkt 1.4. slettes senest, når du ikke har gjort brug af app eller hjemmesiden i 2 år eller når dit samtykke hertil kaldes tilbage.

5. Sikkerhed

Rema 1000 med Vigo bestræber sig på bedst muligt at beskytte integriteten og fortroligheden af og tilgængeligheden til dine personlige oplysninger. Vi har derfor implementeret sikkerhedsforanstaltninger med henblik herpå. Overførsel af personoplysninger via appen eller hjemmesiden shop.rema1000.dk sker derfor krypteret.

Vi har gennemført tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes, ændres eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.

Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har adgang til disse.

6. Dine rettigheder
6.1 Indsigt

Du har ret til at få indsigt i de personoplysninger, som vi behandler om dig, med de undtagelser, der er fastsat i lovgivningen.

Du er til enhver tid berettiget til at bede os om oplysning om blandt andet, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, hvilket formål registreringen tjener, hvilke kategorier af personoplysninger og modtagere af oplysninger der evt. måtte være, samt oplysning om hvorfra oplysningerne stammer.

Du har ret til at få udleveret en kopi af de personoplysninger, som vi behandler om dig. Hvis du ønsker en kopi af dine personoplysninger, skal du kontakte e-mail: Support

6.2 Indsigelse

Du kan gøre indsigelse mod vores indsamling og videre behandling af dine personoplysninger. Derudover har du ret til berigtigelse af dine personoplysninger, eller bede os om at begrænse behandlingen af dine personoplysninger.

6.3 Dataportabilitet

Du har ret til at få personoplysninger, som du selv har givet os, udleveret i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbar format og har ret til at overføre disse oplysninger til en anden dataansvarlig.

6.4 Retten til begrænset behandling

Du har ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger til kun at bestå af opbevaring, fx hvis du mener, at de oplysninger, vi behandler om dig, ikke er korrekte.

6.5 Retten til berigtigelse

Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv berigtiget af os. Hvis du bliver opmærksom på, at der er fejl i de oplysninger, som vi har registreret om dig, opfordres du til at rette skriftlig henvendelse til e-mail: Support, så oplysningerne kan blive korrigeret.

Oplysninger, som vi har indsamlet i forbindelse med din oprettelse af brugerkonto, samt tilmelding til vores Facebook gruppe, har du selv mulighed for at korrigere via log-in til din brugerkonto.

6.6 Retten til at tilbagekalde samtykke

Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde et samtykke, du har givet os til en given behandling af personoplysninger, herunder til den profilering, der foretages af dig som bruger af Vigo. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, bedes du kontakte os på e-mail: Support

6.7 Klage

Hvis du er uenig i den måde, som vi behandler dine personoplysninger på, eller de formål, som vi behandler oplysningerne til, er du velkommen til at kontakte os:

Vigo.dk ApS

Marsalle 32, 8700 Horsens, Danmark, e-mail: Support, Tlf: + 45 88 81 65 00.

Du kan også indgive en klage til:
Datatilsynet
Borgergade 28, 5. Sal
1300 København K
Telefon 33 19 32 00
E-mail dt@datatilsynet.dk

7. Links til andre hjemmesider mv.

Vores hjemmeside kan indeholde links til andre hjemmesider. Vi er ikke ansvarlige for indholdet af andre hjemmesider (tredjeparts hjemmesider) eller for den persondatapolitik, sådanne tredjeparter har for indsamling og behandling af personoplysninger. Når du besøger en tredjeparts hjemmeside, bør du altid gøre dig bekendt med hjemmesideejerens privatlivspolitik og andre relevante politikker.

8. Ændringer af Persondatapolitikken

Vi forbeholder os retten til at ændre denne Persondatapolitik grundet væsentlige ændringer i lovgivningen, nye tekniske løsninger, nye eller forbedrede funktioner eller for at forbedre hjemmesiden.

Såfremt vi foretager ændringer i Persondatapolitikken, vil du blive orienteret om dette ved dit næste besøg i App eller hjemmesiden.

Hvis du har en brugerkonto, vil du blive orienteret om ændringerne i politikken ved udsendelse af information via App, hjemmesiden, Facebook eller til din registrerede e-mailadresse.

9. Kontakt

Vigo ApS er dataansvarlig for de persondata, som indsamles via hjemmesiden

Hvis du ønsker, at gøre brug af dine rettigheder til f.eks. opdatering, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger, eller hvis du har spørgsmål til denne Persondatapolitik, kan du kontakte os på følgende adresse:

VIGO.DK APS
MARSALLE 32
8700 HORSENS
DANMARK
e-mail: Support
TLF: +45 88 81 65 00

Version 2.1, 5. november 2020

 

11.Indledning (applikation REMA 1000 SCAN SELV)

 

 

I denne persondatapolitik beskrives, hvordan vi indsamler og bruger de personoplysninger, som du efterlader dig og/eller afgiver, når du besøger vores applikation REMA 1000 SCAN SELV  (herefter “Applikationen”) og anvender de funktioner og services, som vi tilbyder, herunder særligt gennemførelsen af vareregistreringen (scan af varer) og betalingen af varer. Applikationen drives og ejes af REMA 1000 Danmark A/S, CVR-nr. 17741519, Marsallé 32, 8700 Horsens.

 

12. Indsamling af personoplysninger

 

Vi informerer dig altid, før vi indsamler dine personoplysninger. Dine personoplysninger giver os mulighed for at udbyde Applikationen til dig og optimere din brugeroplevelse. Når du opretter en brugerkonto ved os, indvilliger du i, at vi behandler dine personoplysninger på den måde, der er nævnt i denne persondatapolitik.

 

12.1 Oplysninger i forbindelse med at du opretter en brugerkonto

 

Når du opretter en brugerkonto, opgiver du selv oplysninger, herunder navn, e-mailadresse, fødselsdato, loginoplysninger, betalingskortsoplysninger. Nogle af disse oplysninger skal valideres via NEM-ID (MIT-ID).

 

Det skal dog særligt bemærkes, at de betalingskortsoplysninger, som du indtaster i Applikationen, ikke lagres hos os, og at vi ikke adgang til dem. Oplysningerne overføres krypteret direkte til Nets.

 

12.1.1 Oplysninger i forbindelse med at du bruger funktionerne

 

Når du bruger funktionerne til at scanne dine varer, så indsamler og behandler vi oplysninger såsom aktivitetshistorik, herunder hvilke produkter du køber, tilføjer til din indkøbskurv og fjerner fra din indkøbskurv, et unikt bruger-ID samt eventuelle andre oplysninger om dig, som du indtaster i Applikationen til brug for Applikationen.

 

Som det også er nævnt i vores handelsbetingelser, gælder der, da der er tale om en selvbetjeningsapplikation, at du kan blive tilfældigt udvalgt til kontrol af, om du har indscannet dine varer korrekt. Dette vil foregå på samme måde, som det er tilfældet ved almindelige ekspeditioner ved kassen. Kontrollen kan blive foretaget på baggrund af en vurdering af “normaliteten” i den aktivitet, som der udøves ved brug af Applikationen, herunder hvilke produkter som du køber, tilføjer til din indkøbskurv og fjerner fra din indkøbskurv.

 

12.2 Oplysninger i forbindelse med at du tilmelder dig vores e-post med nyhedsbrev, tilbud og andre nyheder om dagligvarer fra REMA 1000

 

Når du tilmelder dig vores e-post med nyhedsbrev, tilbud og andre nyheder om dagligvarer fra REMA 1000, giver du samtykke til, at vi behandler dit navn, e-mailadresse og mobilnummer. Dit samtykke til denne type markedsføring kan du altid trække tilbage.

 

13. Brug af personoplysninger, formål og behandlingsgrundlag

 

Vi indsamler og bruger personoplysninger til de formål, der er beskrevet nedenfor. Vi kan også behandle dine personoplysninger til andre formål, hvis vi lovgivningsmæssigt er berettigede eller forpligtede til det.

 

Vi bruger dine personlige oplysninger til at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse med Applikationen. Når du opretter dig som bruger, giver du samtidig samtykke til vores behandling af nogle af dine personoplysninger i henhold til denne persondatapolitik. Andre persondataoplysninger er nødvendige af hensyn til at indgå aftale med dig om oprettelse af en brugerkonto samt administrationen af denne konto.

 

Når du registrerer dig som bruger, samt når du bruger Applikationen efterfølgende, indsamler vi de oplysninger, som du selv afgiver, fx navn, e-mailadresse og fødselsdato, betalingsmåde, oplysninger om hvilke produkter du køber, oplysninger om hvilke produkter du eventuelt har returneret, og hvilke varer du har fjernet fra kurven.

 

Formålet er, at vi kan levere den service, som Applikationen giver dig og i øvrigt opfylde vores aftale med dig, herunder for at kunne administrere dine rettigheder til at returnere og reklamere. Oplysninger om dine køb kan vi også behandle og opbevare for at overholde lovkrav, herunder til reklamationsret på 2 år, samt bogføring og regnskab i 5 år. Et andet formål er tillige, at vi kan sikre os, at varerne bliver indscannet på den rigtige måde.

 

Ved reklamation eller lignende forbeholder vi os retten til at videresende din henvendelse til fx REMA 1000’s leverandører eller offentlige myndigheder (som fx Fødevarestyrelsen) i forbindelse med opfølgning på produktreklamationer mv.

 

Retsgrundlaget for behandlingen af dine personoplysninger er Persondataforordningens art 6, stk. 1, i) litra a, hvoraf det fremgår, at der er givet samtykke til behandling af personoplysninger til et eller flere specifikke formål, ii) litra b, hvoraf det fremgår, at behandlingen er nødvendig af hensyn til opfyldelse af en kontrakt, som den registrerede (brugeren) er part i, eller af hensyn til gennemførelse af foranstaltninger, der træffes på den registreredes anmodning forud for indgåelse af en kontrakt, iii) litra c, hvoraf det fremgår, at behandlingen er nødvendig for at overholde en retlig forpligtelse, som påhviler den dataansvarlige (REMA 1000), og iv) litra f, hvoraf det fremgår, at behandlingen er nødvendig for, at den dataansvarlige eller en tredjemand kan forfølge en legitim interesse, medmindre den registreredes interesser eller grundlæggende rettigheder og frihedsrettigheder, der kræver beskyttelse af personoplysninger, går forud herfor, navnlig hvis den registrerede er et barn.

 

Dine personoplysninger i henhold til pkt. 12.1.1 bruges endvidere til at identificere dine favoritter og til at anbefale de mest relevante varer til dig. Behandlingsgrundlaget herfor er samtykke. Se mere om samtykke i pkt. 14 nedenfor.

 

Hvis du har givet samtykke til e-post, bruger vi dine personoplysninger til at sende nyhedsbreve, tilbud og andre nyheder om dagligvarer fra REMA 1000.

 

I nogle tilfælde bruger vi dine data i anonymiseret form. Dette kan fx være tekniske informationer, som alene anvendes til statistiske formål og til fejlsøgning.

 

Vi benytter en række databehandlere til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger efter vores instruks og må ikke anvende dem til egne formål. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Dine personoplysninger videregives ikke, medmindre du forinden har givet specifikt samtykke.

 

14. Samtykke

 

Når du bruger Applikationen, indsamler og behandler vi i nogle tilfælde dine personoplysninger på baggrund af dit samtykke, jf. pkt. 13 ovenfor.

 

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Dette kan ske ved at kontakte os (se kontaktoplysninger under pkt. 20).

 

Hvis du trækker dit samtykke tilbage, vil vi stoppe behandlingen af dine personoplysninger for så vidt angår behandlingen af de oplysninger, der er samtykkebaseret, medmindre vi er berettigede eller forpligtede til at fortsætte behandlingen eller opbevaringen af dine personoplysninger på andet grundlag, herunder i henhold til gældende lovgivning.

 

Tilbagekaldelse af dit samtykke berører ikke lovligheden af den behandling, som er sket før tilbagekaldelse af samtykket.

 

Samtykke til vores e-post kan altid trækkes tilbage ved, at du afmelder dig vores nyhedsbrev. Det kan du gøre enten ved at gå ind i indstillinger i Applikationen og fjerne din tilkendegivelse, så du ikke længere vil modtage nyhedsbrevet. Derudover kan du afmelde dig vores nyhedsbrev ved at klikke i bunden af selve nyhedsbrevet og trykke “unsub scribe”.

 

15. Sletning af persondataoplysninger

 

Hvis du beder os om at slette de personoplysninger, som vi har behandler om dig, vil vi slette disse uden unødigt ophold, medmindre vi kan fortsætte behandlingen på et andet grundlag, fx hvis behandlingen er nødvendig for at kunne fastlægge et retskrav, eller hvis det er en retlig forpligtelse.

 

Hvis du beder os om at slette dine personoplysninger, vil vi også lukke din brugerkonto, da du ikke længere vil kunne benytte funktionerne på Applikationen.

Hvis du aktivt lukker din brugerkonto og dermed tilbagekalder dit samtykke, slettes dine personoplysninger uden unødigt ophold, medmindre vi kan fortsætte behandlingen på et andet grundlag, fx hvis behandlingen er nødvendig for at kunne fastlægge et retskrav, eller hvis det er en retlig forpligtelse. Der kan dog gå op til 3 måneder, inden alle dine oplysninger er slettet som følge af backups mv.

 

Hvis du over en periode på 24 måneder ikke er aktiv på din brugerprofil, vil vi lukke din profil og slette dine personlige oplysninger. Inden vi gør det, sender vi dig en e-mail på den e-mailadresse, som fremgår af din profil. Baggrunden herfor er, at vi hverken ønsker eller må behandle personlige oplysninger, som det ikke er nødvendigt eller relevante at behandle.

 

Oplysninger i henhold til pkt. 12.1.1 vil som udgangspunkt blive slettet 2 år efter udløbet af det kalenderår, hvori du har foretaget dit køb i henhold til købelovens reklamationskrav. Oplysninger kan dog gemmes i længere tid, hvis vi har et andet lovligt behandlingsgrundlag, fx hvis opbevaring er nødvendig for, at vi kan opfylde lovkrav, herunder bogføringsloven for indberetning af SKAT, i hvilket tilfælde oplysningerne gemmes i 5 år.

 

Oplysninger i henhold til pkt. 12.2 slettes, når dit samtykke hertil trækkes tilbage.

 

16. Sikkerhed

 

REMA 1000 Danmark A/S bestræber sig på bedst muligt at beskytte integriteten og fortroligheden af og tilgængeligheden til dine personlige oplysninger. Vi har derfor implementeret sikkerhedsforanstaltninger med henblik herpå. Overførsel af personoplysninger via Applikationen sker derfor krypteret.

 

Vi har gennemført tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes, ændres eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.

 

Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har adgang til disse.

 

17. Dine rettigheder
17.1 Indsigt

 

Du har ret til at få indsigt i de personoplysninger, som vi behandler om dig – med de undtagelser, der er fastsat i lovgivningen.

 

Du er til enhver tid berettiget til at bede os om oplysning om blandt andet, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, hvilket formål registreringen tjener, hvilke kategorier af personoplysninger og modtagere af oplysninger der eventuelt måtte være, samt oplysning om hvorfra oplysningerne stammer.

 

Du har ret til at få udleveret en kopi af de personoplysninger, som vi behandler om dig. Hvis du ønsker en kopi af dine personoplysninger, skal du kontakte e-mail: kontakt@rema1000.dk

 

17.2 Indsigelse

 

Du kan gøre indsigelse mod vores indsamling og videre behandling af dine personoplysninger. Derudover har du ret til berigtigelse af dine personoplysninger eller til at bede os om at begrænse behandlingen af dine personoplysninger.

 

17.3 Dataportabilitet

 

Du har ret til at få personoplysninger, som du selv har givet os, udleveret i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format og har ret til at overføre disse oplysninger til en anden dataansvarlig.

 

17.4 Retten til begrænset behandling

 

Du har ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger til kun at bestå af opbevaring, fx hvis du mener, at de oplysninger, som vi behandler om dig, ikke er korrekte.

 

17.5 Retten til berigtigelse

 

Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv berigtiget af os. Hvis du bliver opmærksom på, at der er fejl i de oplysninger, som vi har registreret om dig, opfordres du til at rette skriftlig henvendelse til e-mail: kontakt@rema1000.dk, så oplysningerne kan blive korrigeret.

 

Oplysninger, som vi har indsamlet i forbindelse med din oprettelse af brugerkonto, har du selv mulighed for at korrigere via log-in til din brugerkonto.

 

17.6 Retten til at tilbagekalde samtykke

 

Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde et samtykke, som du har givet os til en given behandling af personoplysninger, herunder til den profilering, der foretages af dig som bruger af Applikationen. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, bedes du kontakte os på e-mail: kontakt@rema1000.dk

 

17.7 Klage

 

Hvis du er uenig i den måde, som vi behandler dine personoplysninger på, eller de formål, som vi behandler oplysningerne til, er du velkommen til at kontakte os:

 

REMA 1000 Danmark A/S

Marsallé 32, 8700 Horsens, Danmark, e-mail: [henvisning til support], Tlf.: 88 81 60 00.

 

Du kan også indgive en klage til:

 

Datatilsynet

Carl Jacobsens Vej 35

2500 Valby

Telefon 33 19 32 00

E-mail: dt@datatilsynet.dk

 

18. Links til andre hjemmesider mv.

 

Applikationen kan indeholde links til andre hjemmesider. Vi er ikke ansvarlige for indholdet af andre hjemmesider (tredjeparts hjemmesider) eller for den persondatapolitik, som sådanne tredjeparter har for indsamling og behandling af personoplysninger. Når du besøger en tredjeparts hjemmeside, bør du altid gøre dig bekendt med hjemmesideejerens privatlivspolitik og andre relevante politikker.

 

19. Ændringer i persondatapolitikken

 

Vi forbeholder os retten til at ændre denne persondatapolitik grundet væsentlige ændringer i lovgivningen, nye tekniske løsninger, nye eller forbedrede funktioner eller for at forbedre Applikationen.

 

Såfremt vi foretager ændringer i persondatapolitikken, vil du blive orienteret om dette ved dit næste besøg i Applikationen.

 

Hvis du har en brugerkonto, vil du blive orienteret om ændringerne i persondatapolitikken ved udsendelse af information via Applikationen eller til din registrerede e-mailadresse.

 

20. Kontakt

 

REMA 1000 Danmark A/S er dataansvarlig for de persondata, som indsamles via Applikationen. Hvis du ønsker at gøre brug af dine rettigheder til fx opdatering, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger, eller hvis du har spørgsmål til denne persondatapolitik, kan du kontakte os på følgende adresse:

 

REMA 1000 DANMARK A/S

Marsallé 32

8700 Horsens

Danmark

E-mail: kontakt@rema1000.dk

Tlf: 88 81 60 00

 

Version 1.0, 16. november 2021

 



Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.