Braiseret kalveskank med rodfrugtpuré

Personer: 2
4


Braiseret kalveskank
½ stk. kalveskank1 stk. kalveskank
1 stk. porre2 stk. porrer
1½ fed hvidløg3 fed hvidløg
½ stk. rødløg1 stk. rødløg
2 stk. gulerødder4 stk. gulerødder
½ bundt hakket persille1 bundt hakket persille
¼ stk. Citron½ stk. Citron
3 stilke timian6 stilke timian
½ stk. mørk øl1 stk. mørk øl
Salt og peber Salt og peber

Rodfrugtpurré
½ stk. knoldselleri1 stk. knoldselleri
1 stk. pastinak2 stk. pastinakker
1½ stk. gulerødder3 stk. gulerødder
1½ spsk. smør3 spsk. smør
½ dl fløde1 dl fløde
Salt og peber Salt og peber

Tilberedning

Braiseret kalveskank
Skær porrer i skiver, hak hvidløg fint, skær rødløg i både og gulerødder i grove stykker.

Rids kalveskanken i toppen og kom den i et ovnfast fad sammen med de øvrige
ingredienser.

Dæk fadet til med sølvpapir (en stegeso beregnet til ovn kan også anvendes) og sæt det i ovnen i 5 timer med 160°.

Rodfrugtpuré:
Skær rodfrugterne i tern, kog dem derefter møre og blend dem fine. Bland dem med smør og fløde og smag til med salt og peber.

Servér kalveskanken med grøntsagerne, der ligger ved under tilberedningen samt
rodfrugtpuréen.

Braiseret kalveskank med rodfrugtpuré

Tilberedning

Braiseret kalveskank
Skær porrer i skiver, hak hvidløg fint, skær rødløg i både og gulerødder i grove stykker.

Rids kalveskanken i toppen og kom den i et ovnfast fad sammen med de øvrige
ingredienser.

Dæk fadet til med sølvpapir (en stegeso beregnet til ovn kan også anvendes) og sæt det i ovnen i 5 timer med 160°.

Rodfrugtpuré:
Skær rodfrugterne i tern, kog dem derefter møre og blend dem fine. Bland dem med smør og fløde og smag til med salt og peber.

Servér kalveskanken med grøntsagerne, der ligger ved under tilberedningen samt
rodfrugtpuréen.


Personer:


Braiseret kalveskank
½ stk. kalveskank1 stk. kalveskank
1 stk. porre2 stk. porrer
1½ fed hvidløg3 fed hvidløg
½ stk. rødløg1 stk. rødløg
2 stk. gulerødder4 stk. gulerødder
½ bundt hakket persille1 bundt hakket persille
¼ stk. Citron½ stk. Citron
3 stilke timian6 stilke timian
½ stk. mørk øl1 stk. mørk øl
Salt og peber Salt og peber

Rodfrugtpurré
½ stk. knoldselleri1 stk. knoldselleri
1 stk. pastinak2 stk. pastinakker
1½ stk. gulerødder3 stk. gulerødder
1½ spsk. smør3 spsk. smør
½ dl fløde1 dl fløde
Salt og peber Salt og peber


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.