Brunede kartofler

Personer: 2
4


½ kg små kartofler1 kg små kartofler
¼ bundt Persille½ bundt Persille
1½ stk. laurbærblad3 stk. laurbærblade
½ spsk. peber1 spsk. peber
1 spsk. hvidvinseddike2 spsk. hvidvinseddike
½ stk. bouillonterning1 stk. bouillonterning
½ spsk. salt1 spsk. salt
1 dl rørsukker2 dl rørsukker
25 g smør50 g smør
½ stk. økologisk klementin1 stk. økologisk klementin

Tilberedning

Kog de små kartofler i 20 minutter med de øvrige ingredienser i rigeligt vand. Hæld væden fra (men gem væden) og pil dem alle, mens de er varme.

Brunede kartofler
Varm en pande op ved jævn varme, tilsæt rørsukker og lad sukkeret smelte på panden. Ryk i panden når sukkeret begynder at smelte, så massen fordeler sig. Det er vigtigt at panden ikke er alt for varm. Pas på, smeltet sukker er meget varmt. Når sukkeret begynder at smelte og karamelisere, tilsættes smør, lad det smelte og bruse op. Tilsæt kartoflerne og vend dem hyppigt. Lige inden kartoflerne er færdigbrunede, tilsættes saften fra klementinen. Server straks.

Tips
Du kan sagtens koge kartoflerne helt som du plejer. Følger du denne opskrift, får kartoflerne blot en masse smag.

Se videoopskriften

Brunede kartofler

Tilberedning

Kog de små kartofler i 20 minutter med de øvrige ingredienser i rigeligt vand. Hæld væden fra (men gem væden) og pil dem alle, mens de er varme.

Brunede kartofler
Varm en pande op ved jævn varme, tilsæt rørsukker og lad sukkeret smelte på panden. Ryk i panden når sukkeret begynder at smelte, så massen fordeler sig. Det er vigtigt at panden ikke er alt for varm. Pas på, smeltet sukker er meget varmt. Når sukkeret begynder at smelte og karamelisere, tilsættes smør, lad det smelte og bruse op. Tilsæt kartoflerne og vend dem hyppigt. Lige inden kartoflerne er færdigbrunede, tilsættes saften fra klementinen. Server straks.

Tips
Du kan sagtens koge kartoflerne helt som du plejer. Følger du denne opskrift, får kartoflerne blot en masse smag.


Personer:


½ kg små kartofler1 kg små kartofler
¼ bundt Persille½ bundt Persille
1½ stk. laurbærblad3 stk. laurbærblade
½ spsk. peber1 spsk. peber
1 spsk. hvidvinseddike2 spsk. hvidvinseddike
½ stk. bouillonterning1 stk. bouillonterning
½ spsk. salt1 spsk. salt
1 dl rørsukker2 dl rørsukker
25 g smør50 g smør
½ stk. økologisk klementin1 stk. økologisk klementin


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Vi bruger Cookies

Denne hjemmeside bruger cookies til statistik, marketing og optimering af indhold. Når du anvender hjemmesiden, accepterer du brugen af cookies. Du kan dog altid selv styre, hvilke cookies rema1000.dk skal arkivere på din enhed ved deaktivere eller aktivere forskelige typer af cookies i din browsers privatlivsinstillinger.
Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.