Glutenfri lyse julecookies

Personer: 2
4


Ingredienser
62.5 g blødt smør125 g blødt smør
62.5 g rørsukker125 g rørsukker
25 g brun farin50 g brun farin
½ tsk. vaniljesukker1 tsk. vaniljesukker
12.5 g kokosmel25 g kokosmel
½ stk. økologisk æg1 stk. økologisk æg
⅛ tsk. Salt¼ tsk. Salt
⅛ tsk. Stødt ingefær¼ tsk. Stødt ingefær
70 g Glutenfri lys brødblanding140 g Glutenfri lys brødblanding
½ tsk. bagepulver1 tsk. bagepulver
25 g Glutenfri hvid chokolade50 g Glutenfri hvid chokolade
25 g hasselnødder50 g hasselnødder

Tilberedning

Fremgangsmåde
Opvarm ovnen på 180 grader varmluft.

Kom smør, rørsukker, farin, vaniljesukker, kokosmel, æg, salt og stødt ingefær i en skål. Sigt herefter lys brødblanding og bagepulver i dejen. Ælt det grundigt sammen med hænderne, så der ikke er klumper i dejen.

Hak chokolade og nødder groft, og bland det i dejen.

Med en ske formes små klumper af cookiedejen på ca. 30 g. Placer ca. 6-8 kugler pr bageplade beklædt med bagepapir. Lad dem ikke ligge for tæt, da de flyder ud.

Bag i ca. 8-10 min., eller indtil de er let gyldne i kanten.

Lad dem køle af på en bagerist.

Glutenfri lyse julecookies

Tilberedning

Fremgangsmåde
Opvarm ovnen på 180 grader varmluft.

Kom smør, rørsukker, farin, vaniljesukker, kokosmel, æg, salt og stødt ingefær i en skål. Sigt herefter lys brødblanding og bagepulver i dejen. Ælt det grundigt sammen med hænderne, så der ikke er klumper i dejen.

Hak chokolade og nødder groft, og bland det i dejen.

Med en ske formes små klumper af cookiedejen på ca. 30 g. Placer ca. 6-8 kugler pr bageplade beklædt med bagepapir. Lad dem ikke ligge for tæt, da de flyder ud.

Bag i ca. 8-10 min., eller indtil de er let gyldne i kanten.

Lad dem køle af på en bagerist.


Personer:


Ingredienser
62.5 g blødt smør125 g blødt smør
62.5 g rørsukker125 g rørsukker
25 g brun farin50 g brun farin
½ tsk. vaniljesukker1 tsk. vaniljesukker
12.5 g kokosmel25 g kokosmel
½ stk. økologisk æg1 stk. økologisk æg
⅛ tsk. Salt¼ tsk. Salt
⅛ tsk. Stødt ingefær¼ tsk. Stødt ingefær
70 g Glutenfri lys brødblanding140 g Glutenfri lys brødblanding
½ tsk. bagepulver1 tsk. bagepulver
25 g Glutenfri hvid chokolade50 g Glutenfri hvid chokolade
25 g hasselnødder50 g hasselnødder


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.