Glutenfri nøddemazarintærte


Mørdej
37.5 g glutenfri pizzamel75 g glutenfri pizzamel
18.5 g smør375 g smør
12.5 g flormelis25 g flormelis
stk. æg½ stk. æg

Mazarin
33.5 g marcipan675 g marcipan
25 g rørsukker50 g rørsukker
18.5 g smør375 g smør
stk. æg½ stk. æg
7.5 g glutenfri pizzamel15 g glutenfri pizzamel

Fyld
25 g hasselnødder50 g hasselnødder
25 g smør50 g smør
18.5 g sukker375 g sukker
spsk. honning½ spsk. honning
12.5 g mørk chokolade25 g mørk chokolade

Tilberedning

Bland først mørdejen sammen af pizzamel, smør, flormelis og æg. Saml dejen med hænderne og stil det på køl i 30 minutter.

Smør en 22 cm rund tærteform og fordel mørkedejen her i, så det når op af kanterne. Stil dejen i formen på køl i endnu 30 minutter.

Opvarm oven til 200 grader.

Imens blandes mazarindejen af marcipan, rørsukker, smør, æg og pizzamel. Denne mazarinmasse fordeles i formen i et jævnt lag over mørdejen. Bag herefter på 200 grader i 20 minutter.

Imens kagen bages, hakkes hasselnødderne groft. Kom nødderne i en lille kasserolle og bland herefter smør, sukker og honning i. Lad det koge op og tag det af varmen. Fordel fyldet over kagen og bag kagen yderligere 5-8 minutter.

Lad kagen køle af.

Smelt chokoladen over et vandbad og sprøjt det på kanten af kagen inden servering.


Glutenfri nøddemazarintærte

Tilberedning

Bland først mørdejen sammen af pizzamel, smør, flormelis og æg. Saml dejen med hænderne og stil det på køl i 30 minutter.

Smør en 22 cm rund tærteform og fordel mørkedejen her i, så det når op af kanterne. Stil dejen i formen på køl i endnu 30 minutter.

Opvarm oven til 200 grader.

Imens blandes mazarindejen af marcipan, rørsukker, smør, æg og pizzamel. Denne mazarinmasse fordeles i formen i et jævnt lag over mørdejen. Bag herefter på 200 grader i 20 minutter.

Imens kagen bages, hakkes hasselnødderne groft. Kom nødderne i en lille kasserolle og bland herefter smør, sukker og honning i. Lad det koge op og tag det af varmen. Fordel fyldet over kagen og bag kagen yderligere 5-8 minutter.

Lad kagen køle af.

Smelt chokoladen over et vandbad og sprøjt det på kanten af kagen inden servering.



Personer:


Mørdej
37.5 g glutenfri pizzamel75 g glutenfri pizzamel
18.5 g smør375 g smør
12.5 g flormelis25 g flormelis
stk. æg½ stk. æg

Mazarin
33.5 g marcipan675 g marcipan
25 g rørsukker50 g rørsukker
18.5 g smør375 g smør
stk. æg½ stk. æg
7.5 g glutenfri pizzamel15 g glutenfri pizzamel

Fyld
25 g hasselnødder50 g hasselnødder
25 g smør50 g smør
18.5 g sukker375 g sukker
spsk. honning½ spsk. honning
12.5 g mørk chokolade25 g mørk chokolade


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Vi bruger Cookies

Denne hjemmeside bruger cookies til statistik, marketing og optimering af indhold. Når du anvender hjemmesiden, accepterer du brugen af cookies. Du kan dog altid selv styre, hvilke cookies rema1000.dk skal arkivere på din enhed ved deaktivere eller aktivere forskelige typer af cookies i din browsers privatlivsinstillinger.
Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.