Mørbradgryde - Diabetesforeningens version

Personer: 2
4


½ stk. mørbrad af gris1 stk. mørbrad af gris
¼ pakke mager bacon, f.eks. kalkunbacon½ pakke mager bacon, f.eks. kalkunbacon
½ bakke cocktailpølser med Nøglehulsmærke1 bakke cocktailpølser med Nøglehulsmærke
½ bakke champignoner1 bakke champignoner
1 stk. løg2 stk. løg
½ dåse hakkede tomater1 dåse hakkede tomater
¾ spsk. flydende fedtstof1½ spsk. flydende fedtstof
1 stk. peberfrugt2 stk. peberfrugter
½ dl vand1 dl vand
Jævner til sauce Jævner til sauce
Salt og peber Salt og peber

Tilberedning

Puds mørbraden af og skær den i ca. 1 cm tykke skiver. Bank dem let med håndfladen. Hak løgene groft og brun dem i en gryde i fedtstoffet. Tag blandingen op, når den er gylden. Brun mørbradskiverne 1-2 minutter på hver side i fedtstoffet i gryden. Krydres med røget paprika, salt og peber. Tilsæt derefter løg, vand, champignon i kvarte, peberfrugt i tern og de hakkede tomater.
Lad retten småkoge 15-20 minutter, til kødet er mørt.

Tilsæt derefter cocktailpølserne ca. 4-5 minutter, før retten er færdig.

Retten kan jævnes med saucejævner eller 3-4 spsk. creme fraiche 5 %. Smag til med salt og peber.

Serveres med fuldkornsris eller – pasta eller kartoffelmos og grønt

Tips
Kog grøntsager f.eks. gulerod, pastinak eller persillerod sammen med kartoflerne til mosen.

Mørbradgryde - Diabetesforeningens version

Tilberedning

Puds mørbraden af og skær den i ca. 1 cm tykke skiver. Bank dem let med håndfladen. Hak løgene groft og brun dem i en gryde i fedtstoffet. Tag blandingen op, når den er gylden. Brun mørbradskiverne 1-2 minutter på hver side i fedtstoffet i gryden. Krydres med røget paprika, salt og peber. Tilsæt derefter løg, vand, champignon i kvarte, peberfrugt i tern og de hakkede tomater.
Lad retten småkoge 15-20 minutter, til kødet er mørt.

Tilsæt derefter cocktailpølserne ca. 4-5 minutter, før retten er færdig.

Retten kan jævnes med saucejævner eller 3-4 spsk. creme fraiche 5 %. Smag til med salt og peber.

Serveres med fuldkornsris eller – pasta eller kartoffelmos og grønt

Tips
Kog grøntsager f.eks. gulerod, pastinak eller persillerod sammen med kartoflerne til mosen.


Personer:


½ stk. mørbrad af gris1 stk. mørbrad af gris
¼ pakke mager bacon, f.eks. kalkunbacon½ pakke mager bacon, f.eks. kalkunbacon
½ bakke cocktailpølser med Nøglehulsmærke1 bakke cocktailpølser med Nøglehulsmærke
½ bakke champignoner1 bakke champignoner
1 stk. løg2 stk. løg
½ dåse hakkede tomater1 dåse hakkede tomater
¾ spsk. flydende fedtstof1½ spsk. flydende fedtstof
1 stk. peberfrugt2 stk. peberfrugter
½ dl vand1 dl vand
Jævner til sauce Jævner til sauce
Salt og peber Salt og peber


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.