Vegansk pasta bolognese

Personer:
2
4
½ pose Hälsans Kök fars1 pose Hälsans Kök fars
1 spsk. olivenolie2 spsk. olivenolie
1 spsk. vegansk smør2 spsk. vegansk smør
1 stk. gulerod2 stk. gulerødder
1 stilk bladselleri2 stilke bladselleri
¼ stk. løg½ stk. løg
1 stk. hvidløg2 stk. hvidløg
⅛ tsk. revet muskatnød¼ tsk. revet muskatnød
⅛ tsk. allehånde¼ tsk. allehånde
½ stk. laurbærblad1 stk. laurbærblad
3.5 dl grøntsagsbouillon7 dl grøntsagsbouillon
200 g hakkede tomater400 g hakkede tomater
1 spsk. grofthakket persille2 spsk. grofthakket persille
Salt og peber Salt og peber
Tilberedning
Hak gulerødder og bladselleri i fine skiver. Hak løg og hvidløg i små stykker.Varm olivenolien i en stor gryde ved middelhøj varme. Tilføj lidt smør efter ca. 1 minut. Tilsæt gulerødder, selleri, løg, hvidløg, laurbærblade, muskat og allehånde og rør i ca. 10 minutter. Derefter tilsættes bouillon, hakkede tomater, salt og peber efter smag. Lad det småkoge i ca. 30 minutter. De sidste minutter tilsætter du farsen, indtil den bliver gennemvarm.
Kog pastaen og server herefter med en top af bolognesen, grovhakket persille og evt. parmesan hvis ønsket.
Vegansk pasta bolognese

Tilberedning
Hak gulerødder og bladselleri i fine skiver. Hak løg og hvidløg i små stykker.Varm olivenolien i en stor gryde ved middelhøj varme. Tilføj lidt smør efter ca. 1 minut. Tilsæt gulerødder, selleri, løg, hvidløg, laurbærblade, muskat og allehånde og rør i ca. 10 minutter. Derefter tilsættes bouillon, hakkede tomater, salt og peber efter smag. Lad det småkoge i ca. 30 minutter. De sidste minutter tilsætter du farsen, indtil den bliver gennemvarm.
Kog pastaen og server herefter med en top af bolognesen, grovhakket persille og evt. parmesan hvis ønsket.
Personer:
½ pose Hälsans Kök fars1 pose Hälsans Kök fars
1 spsk. olivenolie2 spsk. olivenolie
1 spsk. vegansk smør2 spsk. vegansk smør
1 stk. gulerod2 stk. gulerødder
1 stilk bladselleri2 stilke bladselleri
¼ stk. løg½ stk. løg
1 stk. hvidløg2 stk. hvidløg
⅛ tsk. revet muskatnød¼ tsk. revet muskatnød
⅛ tsk. allehånde¼ tsk. allehånde
½ stk. laurbærblad1 stk. laurbærblad
3.5 dl grøntsagsbouillon7 dl grøntsagsbouillon
200 g hakkede tomater400 g hakkede tomater
1 spsk. grofthakket persille2 spsk. grofthakket persille
Salt og peber Salt og peber