Vegansk pasta bolognese

Personer: 2
4


½ pose Hälsans Kök fars1 pose Hälsans Kök fars
1 spsk. olivenolie2 spsk. olivenolie
1 spsk. vegansk smør2 spsk. vegansk smør
1 stk. gulerod2 stk. gulerødder
1 stilk bladselleri2 stilke bladselleri
¼ stk. løg½ stk. løg
1 stk. hvidløg2 stk. hvidløg
⅛ tsk. revet muskatnød¼ tsk. revet muskatnød
⅛ tsk. allehånde¼ tsk. allehånde
½ stk. laurbærblad1 stk. laurbærblad
3.5 dl grøntsagsbouillon7 dl grøntsagsbouillon
200 g hakkede tomater400 g hakkede tomater
1 spsk. grofthakket persille2 spsk. grofthakket persille
Salt og peber Salt og peber

Tilberedning

Hak gulerødder og bladselleri i fine skiver. Hak løg og hvidløg i små stykker.

Varm olivenolien i en stor gryde ved middelhøj varme. Tilføj lidt smør efter ca. 1 minut. Tilsæt gulerødder, selleri, løg, hvidløg, laurbærblade, muskat og allehånde og rør i ca. 10 minutter. Derefter tilsættes bouillon, hakkede tomater, salt og peber efter smag. Lad det småkoge i ca. 30 minutter. De sidste minutter tilsætter du farsen, indtil den bliver gennemvarm.

Kog pastaen og server herefter med en top af bolognesen, grovhakket persille og evt. parmesan hvis ønsket.

Vegansk pasta bolognese

Tilberedning

Hak gulerødder og bladselleri i fine skiver. Hak løg og hvidløg i små stykker.

Varm olivenolien i en stor gryde ved middelhøj varme. Tilføj lidt smør efter ca. 1 minut. Tilsæt gulerødder, selleri, løg, hvidløg, laurbærblade, muskat og allehånde og rør i ca. 10 minutter. Derefter tilsættes bouillon, hakkede tomater, salt og peber efter smag. Lad det småkoge i ca. 30 minutter. De sidste minutter tilsætter du farsen, indtil den bliver gennemvarm.

Kog pastaen og server herefter med en top af bolognesen, grovhakket persille og evt. parmesan hvis ønsket.


Personer:


½ pose Hälsans Kök fars1 pose Hälsans Kök fars
1 spsk. olivenolie2 spsk. olivenolie
1 spsk. vegansk smør2 spsk. vegansk smør
1 stk. gulerod2 stk. gulerødder
1 stilk bladselleri2 stilke bladselleri
¼ stk. løg½ stk. løg
1 stk. hvidløg2 stk. hvidløg
⅛ tsk. revet muskatnød¼ tsk. revet muskatnød
⅛ tsk. allehånde¼ tsk. allehånde
½ stk. laurbærblad1 stk. laurbærblad
3.5 dl grøntsagsbouillon7 dl grøntsagsbouillon
200 g hakkede tomater400 g hakkede tomater
1 spsk. grofthakket persille2 spsk. grofthakket persille
Salt og peber Salt og peber


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.