Vegetariske ciabattabrød med falafel og cremet yoghurt

Personer:
2
4
½ pakke Hälsans Kök falafler1 pakke Hälsans Kök falafler
1 stk. ciabattabrød2 stk. ciabattabrød
60 ml yoghurt naturel120 ml yoghurt naturel
½ pose spinat1 pose spinat
½ stk. squash1 stk. squash
15 g soltørrede tomater30 g soltørrede tomater
Basilikum Basilikum
Salt og peber Salt og peber
Tilberedning
Forvarm ovnen til 180 grader.Bland yoghurt med lidt af de finthakkede soltørrede tomater og basilikum blade eller andet krydderi. Tilsæt salt og peber og sæt i køleskab indtil servering.
Anbring falaflerne i ovnen i ca. 11-13 minutter. Brødet sættes i ovnen 6 minutter efter, falaflerne er kommet ind.
Riv squash i tynde strimler og bland det sammen med resten af de soltørrede tomater og steg det hele på en pande.
Påfyld derefter brødene med falafler, squash blandingen, spinat og yoghurt sovs.
Vegetariske ciabattabrød med falafel og cremet yoghurt

Tilberedning
Forvarm ovnen til 180 grader.Bland yoghurt med lidt af de finthakkede soltørrede tomater og basilikum blade eller andet krydderi. Tilsæt salt og peber og sæt i køleskab indtil servering.
Anbring falaflerne i ovnen i ca. 11-13 minutter. Brødet sættes i ovnen 6 minutter efter, falaflerne er kommet ind.
Riv squash i tynde strimler og bland det sammen med resten af de soltørrede tomater og steg det hele på en pande.
Påfyld derefter brødene med falafler, squash blandingen, spinat og yoghurt sovs.
Personer:
½ pakke Hälsans Kök falafler1 pakke Hälsans Kök falafler
1 stk. ciabattabrød2 stk. ciabattabrød
60 ml yoghurt naturel120 ml yoghurt naturel
½ pose spinat1 pose spinat
½ stk. squash1 stk. squash
15 g soltørrede tomater30 g soltørrede tomater
Basilikum Basilikum
Salt og peber Salt og peber